Despre noi

MVA CHEMIE este o societate comercială cu acționariat român ce și-a început activitatea în anul 2003, preluând activitatea începută de LYRA COMPANY SERVCOM SRL încă din anul 1998.
Experianța dobândită în anii în care LYRA COMPANY SERVCOM SRL a fost importator și distribuitor pentru 2 din cele mai de top firme suedeze producătoare de lacuri și vopsele pentru industria mobilei, BECKER ACROMA și AKZO NOBEL, a constituit pornirea pentru firma nouă, MVA CHEMIE SRL.

Pentru a veni în întâmpinarea producătorilor de mobilă ale căror nevoi și cerințe erau din ce în ce mai diversificate s-a început producția de lacuri, baițuri și vopsele ecologice.
Principalii clienți au fost firmele producătoare de mobilă ce produceau pentru piața internă și externă dar în special furnizorilor pentru IKEA, FADESA.

În anul 2005 a fost cumpărată și modernizată locația propie unde au fost instalate utilaje ce au permis mărirea capacității de producție dar și urmărirea și păstrarea calității. În acest an a fost implementat și sistemul de management al calității, ISO 9001.

În anul 2008 s-a început și producția de materiale de finisaj pentru construcții, în speță vopsele lavabile și tencuieli decorative sub denumirea de marca FINART. Datorită raportului de calitate preț, aceste materiale privite la început cu suspiciune s-au impus pe piață astfel că în anul 2009 acestea s-au făcut din ce în ce mai cunoscute, fiind recomandate de majoritatea constructorilor care le-au folosit.

Contactează-ne:

Please leave this field empty.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.